Fiát védte, majdnem halálra verték



www.mno.hu

Csaknem halálra vertek egy fiát védelmező férfit Kaposváron a füredi városrészben; a 63 éves apát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

Egy lófogattal közlekedő hatfős társaság egyik tagja bántalmazta a saját háza előtt a férfit, aki meg akarta védeni a fiát a támadóitól – számolt be a hétvégén történt esetről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú előzőleg gépkocsival közlekedett és nézeteltérésbe keveredett egy fogaton utazó társasággal. Amikor hazaért és be akart állni az udvarba, feltűnt a ház előtt a fogat, amelyről ketten leszálltak és dulakodni kezdtek a fiúval. Ekkor jött ki a házból az apa, akit az egyik támadó oly mértékben bántalmazott, hogy a férfit súlyos, életveszélyes állapotban kellett kórházba szállítani, ahol azonnal életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A támadók közül az egyik férfit garázdasággal, a másikat életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség. Az utóbbit, egy 29 éves somogyjádi férfit őrizetbe vették. Az ügyben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya folytatja le a nyomozást.