Nekem nő kell! - üvöltötte a kopasz tetovált férfi




www.mno.hu

Kiabáltam, ahogy a torkomon kifért. Ő meg azt ordította: "Nekem nő kell!" - mondta el a Baon.hu-nak a battonyai kéjgyilkossági kísérlet áldozata.

A városszéli utca csendes, akárcsak az egész környék. Néhány méter és ott a Battonya végét jelző tábla. Ezt az utat gyakran rótta a 17 éves lány, hogy átmenjen a barátnőjéhez. Szerdán körömlakkot vitt volna neki, ám a pulykatelepről kijött egy férfi és megállította azzal, hogy az édesapja pulykát rendelt, menjen be és nézze meg. A lány mondta, hozza ki a jószágokat. A férfi két "bébipulykával" jött ki. A fiatal lány nem kérte ezeket és ment volna tovább. Ekkor a kopasz, tetovált, erős testalkatú férfi földhöz vágta a pulykákat, karon ragadta és vonszolta a pulykatelep felé - kezdte a történetet a megyei internetes oldalnak a gimnazista lány nevelőanyjától. A kislány, ahogy elmondta, kapaszkodott a kerítésbe. Hiába kapálózott, a férfi két kézzel felkapta, és bevitte a telepre, ahol a bálás szalmákat tartják - sorolta a borzalmakat a nevelőanya.

A földre dobott, rám térdelt, madzaggal összekötözte a kezem. Kiabáltam, ahogy a torkomon kifért. Ő meg azt ordította: "Nekem nő kell!", és megpróbálta befogni a szám. Megharaptam, belemartam a körmömmel, erre szájon vágott. Azt mondta, összeköti a kezem a lábammal, elvisz onnan és a végén megöl - folytatta a rémtörténetet a megtámadott lány.

A barátnője az édesapjával a boltban járt, hazafelé tartottak. Messziről látták, hogy a telepnél történt valami. Siettek, hogy megnézzék. A telep előtt felismerték a lány utcán maradt egyik cipőjét, kapucnis felsőjét és hallották a kiabálását is. Mindketten a hang irányába eredtek. Amikor beléptek a csarnokba, a lány minden erejét összeszedve kiugrott a férfi alól. A két férfi ismerte egymást. "Ugye, nem szólsz róla senkinek?" - kérdezte a gyanúsított, miközben az apa kivitte a két lányt, és hívta a rendőrséget.

A rendőrségtől emberölés előkészülete és erőszakos közösülés kísérlete miatt nyomoz a férfi ellen. A Békés Megyei Főügyészség indítványozta előzetes letartóztatását, mivel a gyanúsított korábban hasonló bűncselekmény miatt már ült börtönben. Battonyán azt beszélik, egy 20 éves nőt gyilkolt meg. Senki sem gondolta róla a városban, hogy ilyen szörnyűségekre képes.