Pszichiátria: újabb volt MSZPs Kabai nyomában




www.orientpress.hu

A szocialisták bevált módszerével akarja elhúzni ügyében az ítélethirdetést Dombóvár szocialista támogatású polgármesterjelöltje. Kabai Károlyhoz hasonlóan Szabó Loránd is egy pszichiátriára utaltatta be magát - papíron, értesült a HírTV a Kaposvári Megyei Kórház Pszichiátriai Osztályán kezelik.

A politikus erre hivatkozva nem jelent meg a Tolna Megyei Bíróságon pénteken az ellene sikkasztás és vesztegetés miatt folyó per tárgyalásán.

A médium úgy tudja: Szabót napokkal korábban gyógyszeradagjának beállítása miatt vették fel az osztályra, de kezelőorvosa nem tartotta szükségesnek, hogy páciense be is feküdjön az intézménybe. Így fordulhatott elő, hogy abban az időben, amikor hivatalosan kórházi kezelés alatt állt, bútorokat cipelt a lakóhelyén. Pszichiátriai beteg állapotáról csak az érintett, vagy akadályoztatása esetén annak családtagja beleegyezésével lehet felvilágosítást adni, így a kórház illetékese információinkat sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta. Szabó Lorándot ma is kerestük telefonon és a lakhelyén is, de nem tudtuk elérni.